+36205885235

Ha a nyarat és a nagy meleget már egy optimálisan működő klímaberendezés társaságában szeretné hátra dőlve, kényelemben élvezni, kezdjen bele minél hamarabb a klímaszerelés tervezésébe és megvalósításába, mert nyakunkon a klímaszezon. Ezen felül, ha a klímaszerelés befejeztével szeretné sokáig élvezni a klímaberendezés nyújtotta előnyöket, és szeretné elkerülni azt, hogy nem sokkal a klíma telepítése után meghibásodások lépjenek fel, mindenképp bízza a klímaszerelés megvalósítását tapasztalt és rutinos szakemberekre, ugyanis a klímaszerelés után fellépő gyakori problémákat az esetek többségében a szakszerűtlenül elvégzett klímaszerelés okozza.

klima szereles budapest

Klíma beszerelés Budapest területén

Annak ellenére, hogy főleg a fővárosban és környékén számtalan klímaszerelő van, a klíma beszerelés Budapest területén számos nehézségbe ütközik. A klímaszerelés ugyanis egy komoly tudást igénylő szakma, amelyre a főszezonban sokkal nagyobb a kereslet, mint az év többi részében. Mivel a jó szakemberek száma véges, ezért ne a legnagyobb hőségben vagy a nyári időszak kezdetén próbáljon precíz, megbízható, de ugyanakkor elérhető szakembert találni, mert ők ilyenkor már rég be vannak táblázva. Célszerű még jóval a szezon előtt belekezdeni a klímaszerelés megvalósításába.

A klímaberendezések ráadásul nem csak nyáron lehetnek hasznosak, hanem egyre népszerűbbek azok a klímák is, amelyek hideg időben – akár télen – is rásegítenek a fűtésre, vagy akár egy egész helyiség vagy lakás felfűtésére is alkalmasak lehetnek. A Daikin klíma például kiváló hűtési és fűtési tulajdonságokkal rendelkezik, és nemcsak a nagy nyári melegben tud hűteni, hanem a téli -15 fokos kinti hőmérséklet mellett is kitűnően tud fűteni. Mindez a korszerű új inverter technológiának köszönhető, amely ráadásul rendkívül energiatakarékossá teszi. A hűtési és fűtési funkción felül párátlanításra és a levegő keringetésére is alkalmas.

Vegye fel a kapcsolatot szerelő szakembereinkkel a +36205885235 telefonszámon, vagy az info@klima-gepesz.hu e-mail címen!

Cégünk számos klímaberendezés terén rendelkezik nagy szakértelemmel, és munkatársaink precízen és pontosan elvégzik nemcsak a klímaszerelés hanem a klíma karbantartás, klíma tisztítás vagy akár a klíma javítás minden szükséges lépését. Azonban annak érdekében, hogy még a meleg beállta előtt megtörténjen a klímaszerelés, foglaljon időpontot már most!

Klímaszerelés lépésről lépésre

Budapest területén a kiszállás díjmentes, de természetesen az előzetes időpont egyeztetés elengedhetetlen. Az előzetes felmérés nem csak azért fontos, hogy a kiszállás alkalmával felmérjük, hogy otthonában hova lehet felszerelni a klímaberendezés beltéri és kültéri egységét, hanem azért is, mert így jól ki tudjuk számolni a hűteni kívánt terület hűtési igényét is. Ez a lépés elengedhetetlen a klímaberendezés kiválasztásához. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a klímaberendezések terén, ezért célszerű igénybe venni segítségünket a megfelelő berendezés kiválasztásához. Ha végeztünk a felméréssel, egyeztetni tudjuk az árakat is, valamint meg tudjuk beszélni a klímaszerelés időpontját. Ha eljön a klímaszerelés napja, a megrendelő részéről fontos, hogy gondoskodjon a munkaterület akadálymentes átadásáról. Természetesen klímaszerelés közben mi is vigyázunk a rend megőrzésére. A klímaszerelés során felfúrjuk a kültéri és a beltéri egységeket a korábban egyeztetett helyre, majd kialakítjuk az összekötő járatot az elektromos vezetékek és a hűtőgáz számára. Ezt követi a kondenzvíz elvezetése, majd vákuum alá helyezzük a klímarendszert, és kijavítjuk a falat a csővezetékek körül. Végezetül ráengedjük a gázt a rendszerre a kültéri egységből, és ismertetjük a klímaberendezés működését az ügyféllel, illetve válaszolunk a felmerülő kérdésekre. Nem maradhat el a rend visszaállítása sem a szerelési területen, hogy a helyszínt olyan állapotban tudjuk visszaadni a tulajdonosnak, ahogyan azt kaptuk.

A későbbiekben azonban ne feledkezzen meg a rendszeres klíma karbantartás és klíma tisztítás szükségességéről sem. A klímaberendezés élettartamának növelése érdekében célszerű ezeket évente legalább egyszer elvégeztetni. A klíma karbantartásra legalkalmasabb a tavaszi időszak, de ősszel is sor kerülhet rá, amennyiben tavasszal nem volt erre lehetőség. Munkatársaink természetesen ebben is tudnak segíteni, sőt nem csak a klíma karbantartás elengedhetetlen lépéseit, hanem szükség esetén az esetleges javításokat is elvégzik.

 

Klímaszerelés árak iránt érdeklődik?

Klímaszerelés árak és jelenlegi akcióink elérhetőek honlapunkon. Klímaszerelés Budapest területén most bruttó 90.000 forint helyett 75.000 forintért érhető el. Foglaljon időpontot még a szezon előtt, és hívja munkatársainkat bizalommal a +36 20 588 5235 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az info@klima-gepesz.hu e-mail címen!