+36205885235

Érdekel egy telefonos applikáció, ami napi passzív jövedelmet tud biztosítani?

Klíma és hőszivattyú karbantartás

klima hosszivattyu karbantartas

Klíma és hőszivattyú karbantartás, profi szakemberekkel, rugalmas szolgáltatás, kedvező árak, ne feledkezzen meg a készülékekről!

Legyen szó hőszivattyú vagy klíma karbantartásról, egyesek hajlamosak megfeledkezni erről a teendőről. Sokan csak nagyon későn eszmélnek rá arra, hogy nem fordítottak kellő figyelmet a feladatra, ennek pedig nagyon kellemetlen következményei lehetnek. A nem megfelelően karbantartott klímaberendezés rendkívül veszélyes az egészségre nézve. A készülékekben lerakódott baktériumok, gombák komoly, visszatérő felsőlégúti megbetegedéseket idézhetnek elő, amik kezelése jelentős időt, energiát felemészthet. A rendszeres klíma karbantartás nem csupán a higiénia miatt elengedhetetlen. A készülék élettartamát ezáltal lehet növelni, egyúttal pedig csökkenteni a meghibásodások kockázatát. Az elhanyagolt berendezések teljesítménye folyamatosan romlik!

A hőszivattyú karbantartás szintén a problémamentes működésért nélkülözhetetlen. Ha a felhasználók nem figyelnek oda,  a karbantartás díjának akár a dupláját is kifizethetik a fogyasztással kapcsolatban, ez pedig megterhelő lehet a családi kassza számára. A szennyeződött, porral teli készülékek alkalmazása nem túl biztonságos, ilyen körülmények között pedig nem lehet nyugodtan élni az adott ingatlanban.

Mindezekből kifolyólag arra következtethet, hogy semmiképp sem szabad figyelmen kívül hagyni a klíma és a hőszivattyú karbantartást. Az elhanyagolt készülékek a biztonságra, egészségre és a pénztárcára is negatív hatással vannak. Amennyiben Ön még keresi a megfelelő szakembereket a feladatra, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Csapatunk a klíma és hőszivattyú karbantartás terén is az élen jár. Minden apró tényezőre odafigyelünk a munkánk során, alaposan kitisztítjuk, rendbe tesszük a berendezéseket. Szolgáltatásunk gyors, rugalmas, megbízható, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a munkánkkal. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Klíma karbantartásnál a következőkre szánjunk kellő figyelmet:

Az esetek többségében a klíma karbantartás, amit mindenki megtud csinálni az a fertőtlenítés. Ez egy erre alkalmas vegyszeres spray használatával történik.

A kialakuló baktériumok, és gombák a spray hatására elpusztulnak, így nem kerülhetnek vissza a légtérbe. Erre mindenki képes házilag. Ez a klíma karbantartásnak csak elenyésző részét képezi! Ezen kívül meg kell győződni a kültéri egység hőcserélőjének a szennyeződés mentességéről.

Ha ezt elvégeztük, egy erre alkalmas gázérzékelővel a menetes kötéseket végig kell nézni, hogy meg tudjunk győződni a klímarendszer tömörségéről.

Végül az elektromos csatlakozókat is át kell vizsgálni, hogy az előző karbantartás óta nem lazultak-e ki a kábelek.

Hőszivattyú karbantartásnál, amit minden esetben el kell végezni:

Hőszivattyú karbantartásnál attól függetlenül, hogy monoblokkról, vagy split rendszerű hőszivattyúról beszélünk, szinte mindent végig kell csinálni, mint klíma karbantartáskor.

Viszont ebben az esetben annyival egészül ki a hőszivattyú karbantartás, hogy a gépészeti résznek a működéséről is meg kell győződni, a megfelelő állapot ellenőrzésével.

Minden esetben a fűtési szűrőket is ki kell tisztítani. Ha a hőszivattyú olyan kW teljesítményt halad meg, a tulajdonos felelőssége, hogy az évenkénti jegyzőkönyv is el legyen készítve, amit a kivitelező a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság hivatalos oldalára fel kell, hogy töltsön.

Ennek elmulasztása súlyos pénzbírságot von maga után!