+36205885235

Az AUX Csoport az innovatív klímaberendezések és hőszivattyús rendszerek egyik olyan vezető gyártója, amely nagyon komolyan veszi a fenntartható fejlődést. AUX hőszivattyú a fenntartható fejlődés egyik fő pillére a környezetvédelem, az AUX márka politikája pedig a természeti erőforrások észszerű kiaknázásának elvén alapul, annak érdekében, hogy nemcsak a jelen, hanem a jövő nemzedékei is jólétben élhessenek.

 

AUX hőszivattyú telepítése – előnyök

AUX hőszivattyú egy olyan sokoldalú eszköz, amelyet arra terveztek, hogy a fűtésre használt eszközök széles skálájával – mint például a padlófűtés, radiátorok vagy fan-coil rendszerek – használható legyen.

AUX hőszivattyú egyik nagy előnye, hogy működés közben nem bocsát ki káros anyagokat a környezetbe. Az AUX hőszivattyú telepítése viszonylag gyors és egyszerű, a telepítés általában csak 2–3 napot vesz igénybe. Nagyon fontos szempont, hogy a magas energiahatékonyságának köszönhetően, a hőszivattyú üzemeltetési költsége igen alacsony. Ezen felül a hőszivattyú minimális karbantartást igényel, ezért használatával rengeteg idő és pénzkiadás takarítható meg. Kiemelendő tény az is, hogy hőszivattyú használata közben nem áll fenn a robbanásveszély lehetősége vagy a szén-monoxid mérgezés veszélye.

Egy hőszivattyú a levegőben rendelkezésre álló szabad energia 75%-át használja fel, és a villamos energia 25%-át teszi ki. Valójában ez azt jelenti, hogy a készülék összegyűjti a levegőben lévő hőt, és kis mennyiségű áramot fogyasztva továbbítja azt a klimatizálni kívánt helyiségbe. A hő energiahatékonyságát a teljesítménytényező (COP) határozza meg, amely a szolgáltatott hőmennyiség és az elfogyasztott villamos energia mennyiségének arányát jelenti. Minél magasabb a COP érték, annál nagyobb az energiahatékonyság. Minél magasabb az energiahatékonysági mutató, annál nagyobb a rendszer hatékonysága, és ennek következtében a megtakarítás mértéke is. A hőszivattyú az egyik legkörnyezetkímélőbb és leggazdaságosabb és fűtési megoldás. Különösen igaz ez az állítás az AUX hőszivattyúkra, ugyanis az AUX kutatás-fejlesztési központjaiban dolgozó képzett mérnökök folyamatosan az energiatakarékos, intelligens és környezetbarát technológiai megoldásokon dolgoznak, amelyeket aztán a termelési folyamatokban használnak fel a fenntartható rendszerek gyártásához, szem előtt tartva a kiváló minőségű és tiszta levegő biztosítását is.

 

AUX hőszivattyú szerelő szakembereink elérhetősége

Amennyiben hőszivattyú telepítése esedékes, keresse hőszivattyú szerelő munkatársainkat a +36 20 588 5235 telefonszámon, vagy az info@klima-gepesz.hu e-mail címen! Bátran ajánljuk az AUX hőszivattyúkat, de más típusú hőszivattyúk telepítése terén is nagy tapasztalattal rendelkezünk. Hőszivattyú telepítés árak és bővebb információ az általunk javasolt hőszivattyú rendszerekről hőszivattyú szerelés oldalon található.